Martin_S Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 mi się kojarzy z SUPERPROSTOKĄT, a robot to "zmyłka" ..składa się z prostokątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ro bot też jest ważny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 a jakaś podpowiedź ,,,no rebus na poziomie..trudny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak szaleć, to może wirus internetowy - BOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak szaleć, to może wirus internetowy - BOT. BOT, tak jest w tym słowie :D Ale to tylko część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 AUTOBOT (trochę przypomina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 colobot ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 CBOT – język programowania stworzony dla gry Colobot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 colobot, znaczy kolo bot = fajny kolo - bo uśmiechnięty i bot bo robot :P asemla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie, ale Matrin_S dobrze coś kombinowałeś z kopertą. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 colobot, znaczy kolo bot = fajny kolo - bo uśmiechnięty i bot bo robot :P Fajne, ale niestety nie to :) Robot raczej nie jest uśmiechnięty, to taki złośliwy uśmiech, albo przynajmniej taki miał być, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Znalazłem cos takiego w necie, ale chyba bez sensu EnvelopeBot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeśli złośliwy to może SPAMBOT....chociaż w czasach wszechobecnych sweet foci z dziubkami kto by rozróżnił czy to uśmiech, czy grymas :D tomasz i asemla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeśli złośliwy to może SPAMBOT....chociaż w czasach wszechobecnych sweet foci z dziubkami kto by rozróżnił czy to uśmiech, czy grymas :D I to jest właśnie poprawne rozwiązanie. Gratulacje! :clapping: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przepraszam za "dziubki" użytkowników forum, siebie i profesora Bralczyka i byłą polonistkę ...no nie wierzę, że to napisałam :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 @Hania: Ja myślę, że w ogólnym kontekście, czyli sweet foci, facebooka i reszty, patrząc na poziom obecnych czasów, właśnie "dziubki" są adekwatne :D Więc się nie przejmuj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 no w sumie racja, można to zinterpretować podobnie jak "może i morze", czyli: dziób - bo dzioby, dziobać dziub - bo dziubki dziuń :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 @Hania - he he, fajne. Popatrzyłem trochę do netu, i wygląda na to, że tworzy się nowa tradycja ze słowem "dziubek". Pewnie za jakiś czas słowo to trafi do słownika, chyba, że moda przeminie. Ale nawet duże serwisy typu wp używają już tego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 taaaaa..... języka polska to trudna języka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Na początek nieco samokrytyki. Zaniedbałem rebusy. :unknw: No nic, chciałbym wznowić ten wątek. Dzisiaj mam nowy rebus i chyba najtrudniejszy ze wszystkich. Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Będzie to coś związanego z Vivaldim? :) Może "Cztery pory roku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 http://www.mennicaskarbowa.pl/product-pol-1121-Kanadyjski-Lisc-Klonowy-1-uncja-srebra-Zestaw-4-pory-roku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dobry tok myślenia, w dobrym kierunku i o poprawnym zwrocie. Ale jeszcze trzeba trochę pokombinować. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awarch Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Cztery pory Roku: Jesień :) Mało oryginalnie, wiem, ale zaryzykuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 dolar kanadyjski ma "rozszerzenie" CAD, więc to będzie coś pewnie okołocadowego. Jeszcze tego Vivaldiego tam gdzieś wcisnąć i bank rozbity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi