Martin_S Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Ja zadam prostą, kto jest autorem tej wirtualnej hiperrealistycznej rzeźby 3Dhttps://www.youtube.com/channel/UC_5MMPaG-CnCsK8ARZsXkrQ Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Hmm. LotusArt www.lotusart.de http://lotusart.de/Images/thumb/beasT.jpg Cytuj
Martin_S Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 @ awarch : (02 październik 2014 - 13:00) @Martin_S Alexander Beim? wygrała Awarch :D ..w sumie film jest ciekawy , polecam Cytuj
Mayster Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Niezła animacja, pewnie poszło na nią masę godzin ;) Cytuj
Parikon Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Co to za zagadka? Przedstawiony utwór to animacja wraz utworem muzycznym. Utworu - rzeźby w sensie obiektu wyrzeźbionego przez rzeźbiarza w tym utworze nie ma. To tak jak by zapytać, kto jest autorem tego obiektu architektury i pokazać animację z Gwiezdnych Wojen wiedząc, że obiekty architektury to realne formy sytuowane na powierzchni ziemi trwale z nią związane. ;) Cytuj
Mayster Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Co do tego mają Gwiezdne Wojny? :P Cytuj
Parikon Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Chodziło mi o niektóre animacje z gwiezdnych wojen, które są utworami plastycznymi przedstawiającymi pomysły na wygląd obiektów architektury w przyszłości. @Martin_S zapewne użył słowa rzeźba w kontekście czasownika a nie rzeczownika. Pytał zapewne o osobę, która "rzeźbiła" w programie 3D przedstawioną animację. ;) Co prawda nie widzę w tej animacji hiperrealizmu, ale to już kwestia postrzegania świata. Cytuj
Mayster Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Aa dobra, już rozumiem ;). No też widywałem animacje, gdzie ten realizm był jednak wyższy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi