mrduck89 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 czy tworzenie bloku polecenie: wblock musi wiązać się z nowo utworzonym obiektem do nowego pliku i dopiero można wyciągnąć atrybuty, a nie da sie w ramach tego samego rysunku stworzyc bloku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale atrybuty można wyciągnąć z bloku przez funkcję eattext. Można też skopiować blok i go rozbić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrduck89 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 To wiem, chodzi mi o to, że jak tworzę blok nowy - WBLOCK - to muszę utworzyć go w nowym pliku i zapisać w odpowiednim miejscu. A ja mam pytanie czy da się utworzyc block bez tej procedury zapisaywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam Blok można utworzyć od razu w rysunku przez użycie polecenia blok (lub _block). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi