awarch Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po wygenerowaniu osi obiektu i ich opisu oraz wymiarowania możemy wprowadzać różne modyfikacje. Więcej informacji na temat dokonywania zmian w automatycznie wygenerowanych opisach znajdą Państwo na blogu: http://forum.cad.info.pl/blog/7/entry-56-005-modyfikacja-opisu-i-wymiarowania-osi-obiektu/
toomas08 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) A jak zmienić styl numeracji osi (np czcionkę i wysokość czcionki) ? Edytowane 6 Marca 2014 przez toomas08
awarch Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Witam serdecznie, Styl testu opisu osi można edytować korzystając z opcji Format ->Styl testu. Domyślny Styl tekstu dla opisu osi co _AXIS.
MSikora Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) A ja mam pytanie czy można zmodyfikować takie obiekty jak axis label, drawing name dimension itp. Nie są to bloki, a chciałbym dopasować do standardów w mojej firmie. Chodzi mi o położenie oraz dopasowanie tekstów (np. w axis label dopasowanie tekstu jest fit - widać to po rozbiciu, czy da się to zmienić?) Edytowane 28 Maja 2014 przez MSikora
pawmal Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Witam W dniu jutrzejszym zamieścimy informacje. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi