awarch Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po wygenerowaniu osi obiektu i ich opisu oraz wymiarowania możemy wprowadzać różne modyfikacje. Więcej informacji na temat dokonywania zmian w automatycznie wygenerowanych opisach znajdą Państwo na blogu: http://forum.cad.info.pl/blog/7/entry-56-005-modyfikacja-opisu-i-wymiarowania-osi-obiektu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) A jak zmienić styl numeracji osi (np czcionkę i wysokość czcionki) ? Edytowane 6 Marca 2014 przez toomas08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awarch Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam serdecznie, Styl testu opisu osi można edytować korzystając z opcji Format ->Styl testu. Domyślny Styl tekstu dla opisu osi co _AXIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSikora Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) A ja mam pytanie czy można zmodyfikować takie obiekty jak axis label, drawing name dimension itp. Nie są to bloki, a chciałbym dopasować do standardów w mojej firmie. Chodzi mi o położenie oraz dopasowanie tekstów (np. w axis label dopasowanie tekstu jest fit - widać to po rozbiciu, czy da się to zmienić?) Edytowane 28 Maja 2014 przez MSikora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam W dniu jutrzejszym zamieścimy informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi