niktos Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ktos wie, kiedy pojawi się program Kompas-3D LT w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam, myślę, że do końca tygodnia przygotujemy instalator polskiej wersji (nieoficjalny) do wersji LT. Oficjalna wersja polska powinna ukazać się pod koniec stycznia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam,oto link do plików w wersji polskiej. KOMPAS-3D--LT-V10--PL.rarW archiwum znajdują się 3 katalogi:- Sys - BinPowyższe katalogi należy skopiować do katalogu instalacyjnego programu (np. C:\Program Files (x86)\ASCON\KOMPAS-3D LT V10\) zastępując istniejące.- 10.0 - Katalog należy skopiować do katalogu profilu zastępując już istniejące. Trudno tutaj podać ścieżkę dostępu, bowiem silnie zależy ona od systemu operacyjnego.Proszę poszukać w swoim profilu katalogów ...\ASCON\KOMPAS-3D LT\(tutaj powinien być katalog 10.0)Proszę usunąć jeszcze jeden plik z kataloguC:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D LT V10\Profile\Jest tam tylko jeden plik.Podczas kopiowania program KOMPAS-3D LT powinien być wyłączony.Jeśli kopiowanie zostało wykonane poprawnie, program uruchomi się w wersji polskiej.Jest to wersja nieoficjalna. Mogą pojawić się pewne pomyłki.Będę wdzięczny za wszelkie informacje (sugestie).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktos Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Po wprowadzeniu wszystkich plików spolszczających, niestety nie uzyskałem tłumaczenia głównego menu programu (uzywam Windows XP SP2). Pozostałe treści programu zostały spolszczone. Czy mogłem zrobic coś źle? Czy może pliki spolszczające zawierzja błąd? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, proszę skasować wszystkie pliki z folderu 10.0. (tego, który znajduje się w profilu użytkownika). KOMPAS przy starcie utworzy je ponownie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktos Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Niestety - po wykonaniu powyzszych czynności nic sie nie zmieniło. Nadal menu główne jest w jezyku angielskim. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jaki Pan posiada system operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktos Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jak już wcześniej pisałem -Windows XP Profesional SP2 ------ Teraz zauważyłem, że strona początkowa programu otwiera sie z polskim menu. Po wcisnięciu przycisku >Nowy > Rysunek - menu zmienia sie na jezyk angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dziękuję za informację. Znalazłem przyczynę. Proszę usunąć jeszcze jeden plik z katalogu C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D LT V10\Profile\ Jest tam tylko jeden plik. Następnie proszę usunąć 3 pliki z katalogu C:\Documents and Settings\[użytkwnik]r\Application Data\ASCON\KOMPAS-3D LT\10.0\ W tym katalogu znajdują się tylko 3 pliki. Po tej operacji program będzie już w języku polskim. Pozdrawiam PS Uzupełnię także post na górze o tą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktos Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dziękuje za rozwiazanie problemu. Teraz wszystko jest OK! Ja również po zabawie z ustawieniami programu doszłem do rozwiazania. Musiałem w zakładce Ustawienia > Dostosuj >zakładka Menu - zresetować ustawienia dla Strony poczatkowej, Rysunku, Fragmentu i Części. Po tej operacji wszędzie pojawiło się menu w języku polskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek07 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkich.mam problem z instalacją tego spolszczenia,przedtem miałem po polsku,ale musiałem program odinstalować,zainstalowałem program i to spolszczenie wykonałem wszystkie czynnści tutaj opisane i nic się nie dzieje.Za odpowiedź z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek07 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 uff poradziłem sobie,sam popełniłem mały błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 witam, mam problem gdy rysuje w 3d. zmienia i robi nieczytelny rysunek gdy przesuwam kursorem, cos tak jakbym uzywal pedzla do malowania :) wiecie jak to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam, proszę zobaczyć tutaj: http://forum.projektuje.net/kompas-3d-problemy-z-wyswietlaniem-vt169.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dzieki za pomoc. po przestawieniu kolorow na "podstawowy windows vista" dziala ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak ustawic aby za kazdym razem gdy otwieram program nie pojawialo sie welcom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam, włączanie tego okna jest zaszyte w programie w darmowej wersji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1nd Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Taki oto problem mam ze spolszczeniem: Wszystko oprócz tego jest ok. I tak btw. jak wyłączyć pokazywanie okna help przy starcie programu ? Wersja jaka posiadam to LT V10. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam, postaram się w czwartek rozpoznać błąd, jednak to raczej wina biblioteki otworów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, w pliku spolszczenia http://www.projektuje.net/ftp/KOMPAS-3D--LT-V10--PL.rar znajduje się katalog SYS. proszę się upewnić, czy wszystkie jego elementy zostały skopiowane do katalogu w którym zainstalowany jest KOMPAS-3D. Jeśli tak to proszę o zmianę ścieżki dostępu do bibliotek, jak w filmie poniżej. Pozdrawiam biblioteki-w-KOMPAS.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1nd Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No i gra gitara. Przy okazji: jak wyłączyć to pokazywanie helpa przy stracie aplikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Niestety tego okna nie da się wyłączyć. Jest "zaszyte w programie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi