KBR Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Od kilku dni nie działa mi funkcja PAN (rączka) przez naciśnięcie i przytrzymanie skrola (kółeczka). Myszkę mam Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 700. W ustawieniach w programie mam Middle - click (default). Co należałoby ustawić żeby dizłała "rączka"? Może coś zmienić w pliku menu? Edytowane 13 Listopada 2013 przez KBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam Czy na innej myszy przesuwanie działa poprawnie? Jaką posiada Pan wersję ZWCAD?- proszę o vernum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zmienna sterująca zachowaniem środkowego klawisza myszy w ZWCAD to _mbuttonpan Być może jest przestawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Mam najnowszą wersję ZWCAD+ 2014 SP1. mbuttonpan mam ustawioną na 1. Przycisk zaczął działać, ale nie tak jak bym chciał. Muszę dwa razy kliknąć za drugim razem przytrzymując, żeby pokazała się rączka. Tak już miałem od jakiegoś czasu nawet kupiłem nową myszkę, ale nie pomogło. Wolałbym żeby przytrzymanie od razu wchodziło w tryb PAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie podwójne kliknięcie powoduje zoom do granic. Jeśli ma Pan jakiś dodatkowy panel do ustawień myszki, to proszę spróbować go wyłączyć na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzisiaj wszystko zaczęło działać, tylko ma bardzo duże opóźnienie (wypadło mi słowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi