Patrykos Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam serdecznie i życzę najlepszego na Nowy Rok. Zgrałem testową wersję ZWCAD 2008 z Waszej strony i porównałem włączając ten sam plik w ZWCAD I AUTOCAD 2006. Niestety porównania brak, na komputerze o tych samych parametrach projekt drogi z tylko jednym podkładem TIF (mapa) w AUTOCAD 2006 chodzi bardzo płynnie, a w ZWCAD praktycznie nie chodzi :(. Zakładam, że to problemy w przetwarzaniu obrazu w programie ZWCAD, ale pytanie moje brzmi, czy są jakies łatki by Wasz program przyspieszył? Ewentualnie czy w najbliższym czasie przewidujecie korektę tego. Być moze ZWCAD wymaga duzo większych wymagan sprzętowych, ale jesli tak to o ile większych, bo boję się włączać plik z np 10 mapami tif, które we wspomnianym autocadzie chodzą bez problemów. Proszę o informację co zrobić w takim przypadku (wiem, ze mogę wyłączyć warstwę map tif, ale nie o to chodzi:)), gdyż byłbym zainteresowany zakupem. pozdrawiam patryk
Patrykos Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ok sorki wycofuje się, odznaczyłem opcje zgodnie z poniższym tematem i wszystko chodzi jak należy. pozdr
Zdzidas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mam taki sam problem co Patrykos. Proszę o pomoc. Pozdr. Zdzidas.
dmatusz3 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pod tym linkiem jest opis przyśpieszenia wyświetlania obrazów rastrowych: http://forum.projektuje.net/viewtopic.php?t=83&sid=4078720defc4c4a709bb778eedb63217 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi