Mirao Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Mam zainstalowanego ZWCADA 2012+ na laptopie Samsung RC710. Program sam w sobie działa płynnie i bez zrzutów, problem mam tylko z działaniem kursora. Działa tak jakby z mikroopóźnieniem. Wciskam przycisk myszki a po 0,1 s dopiero na ekranie następuje reakcja. Przesuwająć kursor cały czas miga. Nie jest to ciągłe, łynne przesunięcie tylko takie skakanie (Grid jest wyłączony). Czy ktoś może wie dlaczego siętak dzieje? W innych aplikacjach kursor działą poprawnie. ps. Myszka Logitech M705.
pawmal Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Witam Czy zostały zainstalowane najnowsze sterowniki? Czy sprawdzał Pan działanie kursora z inną myszą np. przwodową? Na poniższej stronie można pobrać dostępne sterowniki Logitech M705 Proszę o sprawdzenie. Pozdrawiam
Mirao Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Zmieniłem sprzęt na I5 + 8GB Ram + Win 8.1. Sterowniki myszy aktualne. Sprawdzałem mysz M705 (bezprzewodowa) i MX500 (przewodowa). Dalej bez zmian.
perlon Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Migający kursor podczas przesuwania był już zgłaszany (przeze mnie jak i innych użytkowników) ale jak na razie programiści w kolejnych wersjach nie chcą albo nie umieją sobie z tym poradzić. Do wersji 2014 niewiele się zmieniło. Nie sprawdzałem jeszcze na 2015 - czekam na oficjalne wydanie wersji architekture.
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Niebawem też ma pojawić się aktualizacja do ZWCAD+2015, wtedy będzie można sprawdzić działanie na najnowszej wersji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi