Mirao Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Mam zainstalowanego ZWCADA 2012+ na laptopie Samsung RC710. Program sam w sobie działa płynnie i bez zrzutów, problem mam tylko z działaniem kursora. Działa tak jakby z mikroopóźnieniem. Wciskam przycisk myszki a po 0,1 s dopiero na ekranie następuje reakcja. Przesuwająć kursor cały czas miga. Nie jest to ciągłe, łynne przesunięcie tylko takie skakanie (Grid jest wyłączony). Czy ktoś może wie dlaczego siętak dzieje? W innych aplikacjach kursor działą poprawnie. ps. Myszka Logitech M705. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam Czy zostały zainstalowane najnowsze sterowniki? Czy sprawdzał Pan działanie kursora z inną myszą np. przwodową? Na poniższej stronie można pobrać dostępne sterowniki Logitech M705 Proszę o sprawdzenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirao Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zmieniłem sprzęt na I5 + 8GB Ram + Win 8.1. Sterowniki myszy aktualne. Sprawdzałem mysz M705 (bezprzewodowa) i MX500 (przewodowa). Dalej bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Migający kursor podczas przesuwania był już zgłaszany (przeze mnie jak i innych użytkowników) ale jak na razie programiści w kolejnych wersjach nie chcą albo nie umieją sobie z tym poradzić. Do wersji 2014 niewiele się zmieniło. Nie sprawdzałem jeszcze na 2015 - czekam na oficjalne wydanie wersji architekture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Niebawem też ma pojawić się aktualizacja do ZWCAD+2015, wtedy będzie można sprawdzić działanie na najnowszej wersji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi