2P Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Mam pytanko. ;) W starszych ZWCADach przy wyborze elementów oknem zaznaczane były wszystkie elementy znajdujące się w oknie niezależnie czy przesunęliśmy międzyczasie widok (i fragment okna zaznaczania znalazł się poza oknem rysunku), czy nie. Rozumiem, że w Plusie zrobiono teraz tak jak jest w AutoCADzie, gdzie podobno też zaznacza się tylko to co jest widoczne aktualnie na ekranie przy wskazywaniu drugiego punktu okna zaznaczania. Dla mnie rozwiązanie starsze z ZWCADa jest dużo dużo lepsze i logiczniejsze. Kolejny pomysł (po zmianach w oknie wstawiania bloków) upodabniania się do konkurencji kosztem rozsądku i wygody? I pytanie: Czy jest jakiś sposób (zmienna systemowa?) żeby wrócić to starego sposobu wybierania elementów oknem? Pyta się o to całe nasze biuro! :) :) pozdr =2P= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam Kilka dni temu napotkaliśmy na ten problem. Konsultujemy temat z ZWSOFT. Kiedy uda mi się ustalić jakieś informacje, zamieszczę je na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam Udało się nam ustalić, że nie ma zmiennej, którą moglibyśmy kontrolować to zachowanie. Zgłoszeniu został nadany numer: T7564. Nie mamy w chwili obecnej informacji o planowanym czasie rozwiązania problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi