hamamatsu Opublikowano wczoraj o 16:12 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:12 Witam wszystkich, mam taką sprawę, widziałem kiedyś (bardzo dawno temu) jak ktoś na jakimś filmiku szkoleniowym uzupełniał atrybuty tekstowe w bloku bez otwierania okna dialogowego z atrybutami. A mianowicie: mamy blok z atrybutoami, normalnie żeby te atrybuty zmienić to robimy dwuklika i otwiera się okno dialogowe i tam wybieramy jaki atrybut chcemy zmienić i go zmieniamy. Ale jest taki sposób (widziałem na własne oczy) że można NA BLOKU kliknąć na konkretny atrybut i po prostu on się otwiera tak jakby zwykły tekst do edycji, zmieniamy w nim co chcemy, potem enter i sprawa załatwiona. Może ktoś spotkał się z czymś takim i wie o co mi chodzi i podpowie jak to się robi> czy to jakiś lisp a może jakaś zmienna systemowa jest która umożliwia takie rzeczy. HamamatsU
Adam Klaczek Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Może w oknie właściwości? Albo poleceniem GATTE? dmatusz3 i RobS 2
Adam Klaczek Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu W nowszych programach można też stosować CTRL+klik na atrybucie: dmatusz3 1
Rekomendowane odpowiedzi