Zienkiewicz Opublikowano Czwartek o 08:25 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:25 Do programu zewnętrznego (BIS) potrzebuję wygenerować rzut w formacie DWF z aktywnymi hiperłączami, niestety wszystkie dostępne wersje ploterów w ZWcad generują plik DWF, który odrzuca mi program BIS. Czy jest sposób na dodanie plotera Autodesku lub czy jest analogiczny do poszukiwanego ploter w ZWcad do dogrania do programu?
dmatusz3 Opublikowano Czwartek o 09:10 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:10 Dzień dobry, czy może Pan podać powód odrzucenia, np. jaki jest komunikat błędu w tym programie?
Zienkiewicz Opublikowano Czwartek o 09:37 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:37 Dokładnie nie przepiszę, bo dostęp do programu mam utrudniony, ale nie pojawiał się żaden kod błędu, wyskakuje popup z informacją typu "Nie właściwy format pliku", nie ma tam nic czego można się zaczepić.
RobS Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Przeszedłem z użytkownikiem na korespondencję prywatną. Wymieniliśmy się plikami i szukam rozwiązania.
Rekomendowane odpowiedzi