Zienkiewicz Posted September 11, 2025 Report Posted September 11, 2025 Do programu zewnętrznego (BIS) potrzebuję wygenerować rzut w formacie DWF z aktywnymi hiperłączami, niestety wszystkie dostępne wersje ploterów w ZWcad generują plik DWF, który odrzuca mi program BIS. Czy jest sposób na dodanie plotera Autodesku lub czy jest analogiczny do poszukiwanego ploter w ZWcad do dogrania do programu? Quote
dmatusz3 Posted September 11, 2025 Report Posted September 11, 2025 Dzień dobry, czy może Pan podać powód odrzucenia, np. jaki jest komunikat błędu w tym programie? Quote
Zienkiewicz Posted September 11, 2025 Author Report Posted September 11, 2025 Dokładnie nie przepiszę, bo dostęp do programu mam utrudniony, ale nie pojawiał się żaden kod błędu, wyskakuje popup z informacją typu "Nie właściwy format pliku", nie ma tam nic czego można się zaczepić. Quote
RobS Posted September 12, 2025 Report Posted September 12, 2025 Przeszedłem z użytkownikiem na korespondencję prywatną. Wymieniliśmy się plikami i szukam rozwiązania. Quote
Recommended Posts