wojwe Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Witam, Pytanie: jak pracować z Narzędziem obrazów rastrowych? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Chodzi o zewnętrzny program instalowany razem z ZWCAD+? Jutro lub w poniedziałek zamieszczę opis tego narzędzia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojwe Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 Tak, dziękuję i czekam na opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Przepraszam za poślizg z opisem. Najpóźniej w środę go wstawię. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Witam, proszę zobaczyć na opis http://zwcad.pl/nowe-opcje-odnosnie-obslugi-rastrow.html Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
benek222 Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 1. co w przypadku gdy wykonam kalibracje lub przesuniecie oryginalnego rastra. Czy zwcad wczyta go z nowymi wsp. 2. mam zapisane rastry na dysku sieciowym. korzystam z w/w programu. Przesuwam raster w programie ZWCAD. Co będzie gdy otworze plik na innym komputerze. (dostęp do rastrów oryginalnych i pliku dwg mam przez siec - sa na dysku sieciowym) 3. przesuwam raster w pliku zwcad zamykam plik i otwieram programem Autocad - jakie wsp będzie miał raster. Chwilowo nie mam czasu na testy wiec pytam autorów programu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts