jolinho Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam. Mam taki problem. Posiadam ZWCAD 2012 i podczas drukowania w 3D obiektów po renderingu lub cieniowaniu na wydruku są pokazane wszystkie linie tzn. te ukryte też - widać cały szkielet obiektów. Czy jest to błąd/niedoskonałość programu czy może moja niewiedza. Jeżeli to wina programu to czy ZWCAD+ już drukuje w 3D? Z góry dziękować za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam
dmatusz3 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam, nie mam jak za bardzo teraz sprawdzić, ale wydaje mi się, że w 2012 można ustawić we właściwościach rzutni, aby linie niewidoczne się nie drukowały (opcja gdzieś na dole właściwości). Drukowanie powierzchni po renderingu lub zacieniowanych raczej nie jest obsługiwane w 2012. Pozdrawiam
jolinho Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzięki za info, a jak sprawa wygląda w ZWCAD+?
AeM-Projekt Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Drukowanie cieniowania nie jest obsługiwane i automatycznie zmieniane na ukryty. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi