AK Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Mam pytanie dotyczące struktury menu w zwcadzie. Mianowicie nie potrafię za pomocą lispu wywołać alternatywnego menu kursora. W acadzie było to proste, najpierw podmieniałem menu za pomocą komendy: (menucmd "P0=XXX.POP0"), gdze XXX jest nazwą wczytanej wcześniej grupy menu; następnie wywoływałem menu: (menucmd "P0=*") W tym momencie miałem dowolne menu w miejscu kursora. Podobna operacja w zwcadzie prowadzi do wyświetlenia błedu, że XXX.POP0 nie jest dostępną funkcją menu. Czy ktoś wie, w jaki sposób to obejść? Lub w jaki inny sposób wyświetlić alternatywne menu kursora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Witam, nie za bardzo znam się na Lispie, ale może to coś pomoże: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 Witam. Właśnie chodzi o to, że podany sposób nie funkcjonuje. Może jest to związane ze strukturą menu w zwcadzie? Niestety, do tej pory nie znalazłem rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts