perlon Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Próbowałem sprawdzić ObjectZRX do Plusa i niestety poległem. Czy ktoś próbował kompilować pod ZwCAD+ aplikację zrx? Ja dostaję takie komunikaty : log VS2010 1>------ Build started: Project: DrawLine, Configuration: Release Win32 ------ 1>Build started 2012-09-11 11:40:35. 1>PrepareForBuild: 1> Creating directory "D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\". 1>InitializeBuildStatus: 1> Creating "Release\DrawLine.unsuccessfulbuild" because "AlwaysCreate" was specified. 1>ClCompile: 1> stdafx.cpp 1> DrawLine.cpp 1>Link: 1> Creating library D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.lib and object D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.exp 1> Generating code 1> Finished generating code 1>ZwRx.lib(zwrxlib.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc100.pdb' was not found with 'ZwRx.lib(zwrxlib.obj)' or at 'D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\vc100.pdb'; linking object as if no debug info 1> DrawLine.vcxproj -> D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx 1>FinalizeBuildStatus: 1> Deleting file "Release\DrawLine.unsuccessfulbuild". 1> Touching "Release\DrawLine.lastbuildstate". 1> 1>Build succeeded. 1> 1>Time Elapsed 00:00:09.82 ========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ========== Command: _appload DrawLine.zrx is incompatible with this version of ZWCAD. ZwRxDynamicLinker failed to load 'D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx' C:\Program Files\ZWCAD_Plus_2012EN\ZWCAD.exe D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx loaded failed! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Poprawne skompilowanie projektu wymaga posiadania licencji developerskiej ZWCADa. Jeśli ktoś chce uzyskać taką licencję, prosimy o kontakt mailowy pod adresem pomoc@dobrycad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi