perlon Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Próbowałem sprawdzić ObjectZRX do Plusa i niestety poległem. Czy ktoś próbował kompilować pod ZwCAD+ aplikację zrx? Ja dostaję takie komunikaty : log VS2010 1>------ Build started: Project: DrawLine, Configuration: Release Win32 ------ 1>Build started 2012-09-11 11:40:35. 1>PrepareForBuild: 1> Creating directory "D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\". 1>InitializeBuildStatus: 1> Creating "Release\DrawLine.unsuccessfulbuild" because "AlwaysCreate" was specified. 1>ClCompile: 1> stdafx.cpp 1> DrawLine.cpp 1>Link: 1> Creating library D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.lib and object D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.exp 1> Generating code 1> Finished generating code 1>ZwRx.lib(zwrxlib.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc100.pdb' was not found with 'ZwRx.lib(zwrxlib.obj)' or at 'D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\vc100.pdb'; linking object as if no debug info 1> DrawLine.vcxproj -> D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx 1>FinalizeBuildStatus: 1> Deleting file "Release\DrawLine.unsuccessfulbuild". 1> Touching "Release\DrawLine.lastbuildstate". 1> 1>Build succeeded. 1> 1>Time Elapsed 00:00:09.82 ========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ========== Command: _appload DrawLine.zrx is incompatible with this version of ZWCAD. ZwRxDynamicLinker failed to load 'D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx' C:\Program Files\ZWCAD_Plus_2012EN\ZWCAD.exe D:\_projekty\ObjectZRX\2012_plus\Samples\Release\DrawLine.zrx loaded failed! Cytuj
kruszynski Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Poprawne skompilowanie projektu wymaga posiadania licencji developerskiej ZWCADa. Jeśli ktoś chce uzyskać taką licencję, prosimy o kontakt mailowy pod adresem pomoc@dobrycad.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi