Bonius Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam :) Przy próbie przypisania materiału do powierzchni bryły wyświetla mi się taki oto komunikat błędu. Polecenie: MATERIALS Przypisz materiały do: /Warstwa/Kolor/Szukaj: Wybierz obiekty: Obiektow w zbiorze: 1 Wybierz obiekty: Error loading Materials Properties dialog. Please contact technical support for assistance. Polecenie: Vernum _VERNUM = "2011.10.30(17176)" (tylko odczyt) Przeinstalowanie programu nie pomogło. Błąd występuje również w ZWCAD 2010. Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Przeinstalowanie powinno pomóc, jeśli jest inaczej, być może pomoże obniżenie poziomu lub wyłączenie Windowsowej funkcji kontrola konta użytkownika. Poproszę również producenta programu o informacje czy jest to problem znany i jak można go rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonius Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam Przeinstalowanie niestety nie pomaga. Dodatkowo sprawdziłem dzisiaj na programie zainstalowanym w pracy i niestety pojawia się ten sam błąd. Moja wersja windows to XP Home. Czy opcja wyłączenia kontroli użytkownika jest dostępna pod wersją WIN XP Home? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 XP nie ma Kontroli konta użytkownika. Czy problem pojawia się na jakimś określonym pliku? czy na wielu różnych? proszę sprawdzić na najprostszym, zawierającym tylko jedną bryłę. Czy na komputerach na których jest problem, zainstalowany jest ten sam program antywirusowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi