tombob2 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Witam, Jak w temacie problem dotyczy otwierania plików z rozszerzeniem DWX. Pytanie: czy ktoś miał do czynienia z takimi plikami i zna w miarę prostą receptę na podglądanie i edytowanie takich plików? Czy w ZWCAD'zie można to zrobić? Jeśli temat jest banalny (a dla mnie nie jest) to z góry przepraszam, ale przeszperałem już trochę google i wykonując niektóre instrukcje nic nie osiągnąłem :( Zresztą wszystkie opisy wykorzystują program AC :( Za zainteresowanie i ewentualną pomoc... dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ZWCAD umożliwia m.in. obsługę plików w formatach .dwg .dxf, natomiast pliki w formacie dwx nie są obsługiwane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombob2 Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Tego się spodziewałem, szkoda. A co zatem z innymi programami.. w grę wchodzi pewnie jedynie AC i program CADLock... tylko mi to właśnie nie wychodzi. Jak ktoś ma jakieś dobre rady będę wdzięczny!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 jesli dwx to pliki z CADLock to zapomnij o jakiejkolwiek edycji. nie ma narzedzia do tego oprocz samego CADLock. j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts