tombob2 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam, Jak w temacie problem dotyczy otwierania plików z rozszerzeniem DWX. Pytanie: czy ktoś miał do czynienia z takimi plikami i zna w miarę prostą receptę na podglądanie i edytowanie takich plików? Czy w ZWCAD'zie można to zrobić? Jeśli temat jest banalny (a dla mnie nie jest) to z góry przepraszam, ale przeszperałem już trochę google i wykonując niektóre instrukcje nic nie osiągnąłem :( Zresztą wszystkie opisy wykorzystują program AC :( Za zainteresowanie i ewentualną pomoc... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ZWCAD umożliwia m.in. obsługę plików w formatach .dwg .dxf, natomiast pliki w formacie dwx nie są obsługiwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombob2 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tego się spodziewałem, szkoda. A co zatem z innymi programami.. w grę wchodzi pewnie jedynie AC i program CADLock... tylko mi to właśnie nie wychodzi. Jak ktoś ma jakieś dobre rady będę wdzięczny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jason Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jesli dwx to pliki z CADLock to zapomnij o jakiejkolwiek edycji. nie ma narzedzia do tego oprocz samego CADLock. j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi