tombob2 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam, Jak w temacie problem dotyczy otwierania plików z rozszerzeniem DWX. Pytanie: czy ktoś miał do czynienia z takimi plikami i zna w miarę prostą receptę na podglądanie i edytowanie takich plików? Czy w ZWCAD'zie można to zrobić? Jeśli temat jest banalny (a dla mnie nie jest) to z góry przepraszam, ale przeszperałem już trochę google i wykonując niektóre instrukcje nic nie osiągnąłem :( Zresztą wszystkie opisy wykorzystują program AC :( Za zainteresowanie i ewentualną pomoc... dzięki
pawmal Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 ZWCAD umożliwia m.in. obsługę plików w formatach .dwg .dxf, natomiast pliki w formacie dwx nie są obsługiwane.
tombob2 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tego się spodziewałem, szkoda. A co zatem z innymi programami.. w grę wchodzi pewnie jedynie AC i program CADLock... tylko mi to właśnie nie wychodzi. Jak ktoś ma jakieś dobre rady będę wdzięczny!!!
Jason Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 jesli dwx to pliki z CADLock to zapomnij o jakiejkolwiek edycji. nie ma narzedzia do tego oprocz samego CADLock. j.
Rekomendowane odpowiedzi