grzyb102 Opublikowano Piątek o 13:48 Zgłoś Opublikowano Piątek o 13:48 Witam, ma wykonaną maskę pliku odniesienia i niestety w głównym pliku wygląda to tak jak na poniższym obrazie. Czy ktoś wie jaka zmienna odpowiada za wyciągnięcie tekstu ponad maskę. Dodam, że operacja przeniesienia tekstu na wierzch nie pomaga. Cytuj
RobS Opublikowano Piątek o 14:37 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:37 Hej, Jak możesz to podeślij rysunek w wiadomości prywatnej. Ciężko ze zrzutu wyciągnąć jakieś wnioski. Cytuj
Marek-M Opublikowano Piątek o 15:38 Zgłoś Opublikowano Piątek o 15:38 Maskę masz zrobioną obiektem _wipeout czy jako tło w _MTEXT lub w _MLEADER? Może problemem jest kolor tła taki sam jak kolor tekstu? Cytuj
grzyb102 Opublikowano Sobota o 10:20 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 10:20 Tło jest zrobione komendą textmask na pojedynczym tekście. Znalazłem jakiś jeden plik na komputerze, w którym jeden wyraz poprawnie się wyświetla, natomiast reszta jest przykryta tłem. W załączniku przesyłam pliki. mapa.zip Cytuj
dmatusz3 Opublikowano Sobota o 19:33 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:33 U mnie pliki otwierają się w taki sposób. Natomiast podczas ładowania jest informacja o obiektach proxy, które zostały utworzone za pomocą dodatkowych nakładek. Marek-M 1 Cytuj
Marek-M Opublikowano Niedziela o 09:13 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:13 U mnie mapa wyświetla się tak samo jak u dmateusz3. Zwcad 2025 Prof EN VERNUM = "25.00_2025.01.06(#16246-14d3b8423b6)_x64" dmatusz3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi