knap-piotr Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Witam, czy istnieje możliwość automatycznego wymiarowania detalu, gdy jest on przeniesiony na rysunek 2D(np. 1 kliknięciem są pokazywane wszystkie wymiary ze szkicu, bądź ustalone przez program)? czy Kompas kopiuje elementy do 1000 sztuk w szyku, czy i więcej? coś u mnie błąd wyskakuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Witam, niestety nie ma funkcji do przenoszenia wymiarów ze szkica, ani automatycznego wymiarowania. Być może sposób, który zamieściłem w filmie będzie nieco pomocny. Tak szyk ma ograniczenie do do ilości elementów. Z tego co pamiętam jest to 1000 elementów. Ile elementów Pan potrzebuje? Pozdrawiam przenoszenie-wymiarów-ze-szkica.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knap-piotr Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 potrzebuję ok. 3500 elementów w szyku, ale to nie problem, zrobię szyk partiami. Pytałem z ciekawości;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts