Leszek51 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam prosty element w pliku *.m3d i chcę jego podstawowe rzuty wysłać do nowego rysunku. Z tym nie ma problemu, ale chciałbym, żeby w w tym nowym rysunku pojawiły się te rzuty w skali 2:1 Czy to jest możliwe (Kompas-3D v.12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam, proszę zobaczyć na film. Proszę też uważać na wymiarowanie widoków. Zawsze wymiarujemy tylko aktualnie aktywny widok (jest na niebiesko). Pozdrawiam film____0009.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ...proszę zobaczyć na film.... Wielkie dzięki, super film, powinien zostać "przyklejony" :smile: Mam jeszcze pytanko: szukam polskiej wersji 13... a "wujek google" nie chce mi pomóc... może jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Obecnie prace nad spolszczeniem są na ukończeniu i wkrótce, oficjalnie ma ukazać się polska wersja V13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Obecnie prace nad spolszczeniem są na ukończeniu i wkrótce, oficjalnie ma ukazać się polska wersja V13. Na tym filmiku widać, że powstał w spolszczonej wersji13... więc chyba gdzieś już jest? Czy zmiana skali widoku jest możliwa w wersji 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Już sobie poradziłem w v12.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wersja polska V13 jest dostępna na razie u nas - pracujemy nad spolszczeniem. Jeśli chodzi o zmianę skali widoku w wersji V12, to można ją zmienić m.in klikając w drzewie prawym przyciskiem myszy na Widok->Podziałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam, dziękuję za informacje. Wersja polska przedpremierowa powinna pojawić się w tym tygodniu. Bez problemu możemy spolszczyć angielską wersję (kwestia podmiany kilku plików). Proszę tylko informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi