hasacz87 Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Dzień dobry, czy maja panstwo problem z wersja 2025 beta polegajaca na tym że nie dziala wstawianie poduszek berlinskich, psuje się wstawianie znaków z biblioteki znaków, tzn za 3,4 znakiem potem można wstawiać tylko jeden rodzaj znaku np a-14 i mimo wyboru innego nadal wstawianie się tyło a-14? Jeszcze mam problem jak chce usunąć kilka znaków z tej tabeli w dolnym lewym rogu (w zakładce biblioteki znakow) to wywala do pulpitu Windowsa? Mam to na 3 różnych komputerach. Z góry dziekuje za odpowiedz. 20240906_151659.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Dzień dobry, ze wstawianiem znaków nie mam problemu, ale rzeczywiście nie można wstawić tej poduszki. Analizujemy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Dzień dobry, Dziękuję za zgłoszenie. Sprawa rozwiązana w korespondencji prywatnej. Umieszczam krótki film i link do pobrania najnowszej wersji. ZWTraffic_2025__PL.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi