hasacz87 Posted September 6 Report Share Posted September 6 Dzień dobry, czy maja panstwo problem z wersja 2025 beta polegajaca na tym że nie dziala wstawianie poduszek berlinskich, psuje się wstawianie znaków z biblioteki znaków, tzn za 3,4 znakiem potem można wstawiać tylko jeden rodzaj znaku np a-14 i mimo wyboru innego nadal wstawianie się tyło a-14? Jeszcze mam problem jak chce usunąć kilka znaków z tej tabeli w dolnym lewym rogu (w zakładce biblioteki znakow) to wywala do pulpitu Windowsa? Mam to na 3 różnych komputerach. Z góry dziekuje za odpowiedz. 20240906_151659.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted September 9 Report Share Posted September 9 Dzień dobry, ze wstawianiem znaków nie mam problemu, ale rzeczywiście nie można wstawić tej poduszki. Analizujemy to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted September 26 Report Share Posted September 26 Dzień dobry, Dziękuję za zgłoszenie. Sprawa rozwiązana w korespondencji prywatnej. Umieszczam krótki film i link do pobrania najnowszej wersji. ZWTraffic_2025__PL.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts