P2piotr Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Szanowni państwo, Przesiadłem się ze stacji graficznej z Win.7 na wyższy model z win.10 i zaczęło się. Program ( ver: 2020.01.07 (53615)_x64) zaczął łapać "lagi" - to znaczy w trakcie pracy każda operacja powoduje dosłownie sekundowe opóźnienie - zaznaczam obiekt i dopiero po sekundzie mogę przesunąć kursor /wykonać działanie. Wyłączyłem okno właściwości oraz dynamiczne wprowadzanie. Style max 6-7 , zarówno w wymiarowaniu jaki i tekście. Problem zauważyłem dopiero po zmianie komputera. Obecna konfiguracja: xenon E5-2630 v4, Ram 16gb, Nvidia quadro K2200 4gb. Może, ktoś z państwa miał podobny problem i będzie mógł coś podpowiedzieć? z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Dzień dobry, Najlepiej sprawdzić działanie na innym pliku. Czy mysz jest przewodowa czy bezprzewodowa? Proszę podmienić mysz. Warto zaktualizować sterowniki do grafiki. Mogę też połączyć się zdalnie, aby to zweryfikować- priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Problem udało się rozwiązać, występowała kolizja z przeglądarką Brave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi