pprzychodzien Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć! Mam problem ze zmianą aliasów,. Mianowicie nie mogę otworzyć okienka dialogowego do zmiany aliasów. Wpisując ręcznie komendę "_aliasedit" wyskakuje "nieznane polecenie". Ta sama sytuacja jest w momencie próby otwarcia aliasów "ręcznie" poprzez ikonkę w menu. Komenda "appload" nie pomaga (jej również nie ma w komendach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pprzychodzien Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Zauważyłem że po aktualizacji Windowsa na 11 i ponownym zainstalowaniu ZWcada nie działa wiele komend... I nie mam pojęcia jak je przywrócić I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dzień dobry Proszę o podanie wersji programu - polecenie vernum Czy to była aktualizacja z Windows 10 do 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi