pprzychodzien Posted March 11 Report Share Posted March 11 Cześć! Mam problem ze zmianą aliasów,. Mianowicie nie mogę otworzyć okienka dialogowego do zmiany aliasów. Wpisując ręcznie komendę "_aliasedit" wyskakuje "nieznane polecenie". Ta sama sytuacja jest w momencie próby otwarcia aliasów "ręcznie" poprzez ikonkę w menu. Komenda "appload" nie pomaga (jej również nie ma w komendach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pprzychodzien Posted March 11 Author Report Share Posted March 11 Zauważyłem że po aktualizacji Windowsa na 11 i ponownym zainstalowaniu ZWcada nie działa wiele komend... I nie mam pojęcia jak je przywrócić I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted March 11 Report Share Posted March 11 Dzień dobry Proszę o podanie wersji programu - polecenie vernum Czy to była aktualizacja z Windows 10 do 11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts