tetkaivana Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Witam. Jakis czas temu przerzuciłam ci na zwcad i nie dam radu utworzyc kamery w tym programie. chodzi o to by miec widok perspektywiczny np z wnetrza szecianu na kulę ktora jest tam umieszczona. projektuje wnetrza i nie dam rady zrobic ujecia z wewnatrz pomieszczenia bez sciagania przegród zewnetrznych. No w autocad bylo polecenie utworz kamere w widoku, tu nie ma i mam wrazenie ze nigdzie nie ma. jest polecenie dview ale nie mozna wskazac normalnie myszą celu i odległości. niewiem jak to ugryzc. Ktos może poratować radą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Witam, proszę spróbować nałożyć 90% przezroczystości na elementy, które są przegrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetkaivana Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca probowałam. jakis efekt jest przy modelu szkieletowm, jak nakladam cieniowanie to dalej widac sciany. render tez robi z przegrodami. nie moge wejsc do srodka obiektu, jedynie obracajac i wywijając widokiem. opcja kamery bylaby idealna tylko niewiadomo czy zwcad proffes. ja ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Obawiam się, że obecnie nie mamy opcji ustawiania kamery. W ZWCAD w ostatnim czasie pojawiły się nowe opcje widoku, niemniej kamery jeszcze nie obsługujemy. perspektywa. ZWCAD 2024" width="200"> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi