jureko Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 witam, mam problem z pamiętaniem ustawień arkusza przy przenoszeniu rys. miedzy academ(2008lt) i zwcadem(2008i). Zrobiłem ploter o tej samej nazwie, papier nazywa się tez tak samo, ale niestety otwierając plik zapisany w innym prog. nie są pamiętane ustawienia do wydruku. Czy ten problem jest zanny czy występuje tylko u mnie, ew. jak sobie z tym poradzić? -- jureko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Witam, proszę o podesłanie przykładowego pliku z zapisanymi ustawieniami w acad2008lt na maila. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Witam, Dziękuje za przesłanie pliku. Wykonaliśmy kilka testów, jednak wygląda na to, że oba programy (ZW i AC) nie widzą ustawień wydruku zapisanych w innym programie. Może ktoś z użytkowników, ma jakiś sposób. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts