jureko Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 witam, mam problem z pamiętaniem ustawień arkusza przy przenoszeniu rys. miedzy academ(2008lt) i zwcadem(2008i). Zrobiłem ploter o tej samej nazwie, papier nazywa się tez tak samo, ale niestety otwierając plik zapisany w innym prog. nie są pamiętane ustawienia do wydruku. Czy ten problem jest zanny czy występuje tylko u mnie, ew. jak sobie z tym poradzić? -- jureko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, proszę o podesłanie przykładowego pliku z zapisanymi ustawieniami w acad2008lt na maila. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam, Dziękuje za przesłanie pliku. Wykonaliśmy kilka testów, jednak wygląda na to, że oba programy (ZW i AC) nie widzą ustawień wydruku zapisanych w innym programie. Może ktoś z użytkowników, ma jakiś sposób. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi