zwonko Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Po rozbiciu bolku dynamicznego, stworzonego w AutoCAD - zwcad gubi część powiązań w polach/fieldach. Działam na ZWCAD PRO 2023 vernum = "23.20_2023.05.30(#5431-bf7553c10ce)_x64_S" Sprawdziłem w innych programach. Problemu nie ma w AutoCAD. Problemu nie ma w Bricscad22. W Zwcad2024 problem wystepuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwonko Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Przykład w pliku. block_testowy4_xxx.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Dziękuję za informacje i przesłanie pliku. Chcieliśmy porównać działanie w ZWCAD i AutoCAD LT 2024, ale podczas otwierania AutoCAD się zawiesza. Czy może pan zweryfikować, że to jest dobry plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwonko Opublikowano 2 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Zrobiłem audit na wszelki wypadek. ZWCAD2023 otwiera plik. ZWCAD2024 też. Bricscad22 też. Autocad 2022 też.Autocada LT niestety nie mam. block_testowy4_xxx.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Dziękuję za przesłanie pliku. Udało nam się otworzyć w AutoCAD wykonać te same operacje i porównać z ZWCAD. Przesłaliśmy informacje do ZWSOFT, który nadał numer zgłoszenia SUP-67203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi