bobik_123 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Dzień dobry Nie znalazłem to pytam: Jaka jest różnica między "starym" tekstem wieloliniowym (mtekst) u góry a "nowym na dole, poza uchwytami? Coś z funkcjonalnością? Dlaczego pytam: kopiowałem tekst z Worda do "starego" mtekstu i miałem problemy ze znakami akapitu z worda - konkretnie tam gdzie miałem przenoszeniem tekstu do nowej linii (w wordzie shift+enter). Poradziłem sobie - trzeba było pousuwać parę znaków więcej niż ustawa przewiduje Albo po prostu klawiatura zaczęła się psuć 😉 Nie widzę w Zwcadzie ikony włączenia znaków akapitu (nie wiem czy w ogóle jest) - same znaki po wklejeniu z worda są widoczne. Jeśli jest to zoptymalizowane pod katem nowych funkcji i lepiej pracować na "nowych" mtekstach to czy jest jakaś możliwość szybkiego przekonwertowania "starego" do "nowego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Tutaj mamy film o nowościach w edytorze mtekstu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi