Patryk Nowak Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Cześć, Jak w zwcad stworzyć blok dynamiczny jak poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 To pewnie stany widoczności. Przykładowy blok ze stanami widoczności stany-widocznosci.dwg Na początku wstawiamy parametr widoczności. Następnie definiujemy stany widoczności, oraz wybieramy obiekty, jakie mają się pokazywać w wybranym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Korzystając z okazji, zapraszam na nasze darmowe warsztaty on-line poświęcone tworzeniu bloków parametrycznych: Jak stworzyć blok parametryczny? Czwartek 23 Listopad 2023, 10:00 - 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Nowak Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Dzięki, bardzo mi pomogłeś A jak stworzyć taki punkty widoczności, że w jednym bloku jest ich kilka (jak na moim przykładzie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Kolejne stany widoczności możemy dodać za pomocą przycisku "Nowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Nowak Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Bardziej chodzi mi o nie dodanie kolejnego stanu widoczności a o dodanie kolejnej widoczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Z tego co wiem, to do jednego bloku można dodać tylko jeden parametr widoczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi