eSeNeM Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Czy ktoś miał problem z drukowaniem kreskowania pełnego? Właśnie zainstalowałem aktualizację j.n. i mi pełne kreskowanie po wydruku jest całkowicie "rozjechane". vernum = "24.10_2023.09.27(#8637-cd5a968f7c3)_x64" Przed instalacją było wszystko ok. Jak zawsze problem kiedy jest dead line... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Kreskowanie pełne czyli solid? Proszę sprawdzić czy widok jest ustawiony na szkieletowy 2D. Jaka drukarka? Proszę sprawdzić wydruk przez DWG to PDF lub inną drukarkę np. pdfCreator. Można też przekopiować obiekty do nowego rysunku i sprawdzić. W sprawie pilnej, można przeinstalować na wersję wcześniejszą bez SP1 lub doinstalować 2023: https://jakicad.pl/zwcad?product=144&os=0&v=0&l=all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeNeM Opublikowano 6 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 - kreskowanie wzór solid, - druk do Konika Minolta bizhub c224, takie same błędy przy druku do PdfCreator, udało mi się zrobić dobre wydruki w dwg to pdf, - to jest kilka niezależnych plików, we wszystkich jest to samo, przed instalacją nowej wersji było ok (dzisiaj rano), - gdzie jest opcja ustawienia widoku szkieletowego 2D? - mam wersję ZWCAD 2024 SP1 Standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeNeM Opublikowano 6 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) Powyżej przykład jak to wygląda (z Pdfcreatora). Widok: model szkieletowy 2D. Edytowane 6 Października 2023 przez eSeNeM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Dziękuję za informacje. Proszę o podesłanie w miarę możliwości tego kreskowania w pliku dwg w wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Dziękuję za przesłane pliki. Specyficzny problem występuje w pewnych sytuacjach. Mamy go już zdiagnozowany, poprawka powinna ukazać się za około 2 lub 3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Wydana została aktualizacja - ZWCAD 2024 SP1.1 rozwiązując problem drukowania wypełnień w specyficznych warunkach. Więcej informacji i linki do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi