Jarek Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Dzień dobry. W tabeli zestawienia oznakowania poziomego nie wyświetlają mi się wartości w kolumnie: "Powierzchnia na mb". Co należy zrobić aby się wyświetlały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Dzień dobry, sprawdzimy w czym jest kłopot. Proszę o cierpliwość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 No i? Gdzieś przeoczyłem odpowiedź może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted March 22 Report Share Posted March 22 Witam, działanie sprawdziłem na najnowszej wersji 2024 i w zestawieniu pojawia się także kolumna z powierzchnią na mb. Na jakiej wersji Pan pracuje? Proszę ewentualnie o przesłanie przykładu i informację albo na priv albo pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts