Jarek Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Dzień dobry. W tabeli zestawienia oznakowania poziomego nie wyświetlają mi się wartości w kolumnie: "Powierzchnia na mb". Co należy zrobić aby się wyświetlały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Dzień dobry, sprawdzimy w czym jest kłopot. Proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca No i? Gdzieś przeoczyłem odpowiedź może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam, działanie sprawdziłem na najnowszej wersji 2024 i w zestawieniu pojawia się także kolumna z powierzchnią na mb. Na jakiej wersji Pan pracuje? Proszę ewentualnie o przesłanie przykładu i informację albo na priv albo pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi