Stefan Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Mam problem, rysunki wykonane w AC 2008 - zapisane do dwg(2004) , nie mogę edytować ani przeciągać wymiarów. Przy edycji tekstu nadal wyświetlany jest oryginalny wymiar mimo że w parametrze tekst jest np. napis<>. Podobnie z przeciąganiem, przeciąga się sam zaczep wymiaru a sam wymiar pozostaje bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wrzuć tutaj proszę ten rysunek (lub jego część) i podaj na jakiej wersji ZwCAD'a pracujesz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W przypadku potrzeby wpisania własnego wymiaru, to wystarczy w oknie Właściwości w polu Napisanie tekstu wpisać żądany wymiar. Jeśli chodzi o przeciąganie, to myślę, że dobrze byłoby spojrzeć na plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://speedy.sh/wxQe7/30.2.1.3-Obramowanie.dwg Pracuje na ZWCAD 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Problem się rozwiązał, wystarczy zapisać plik w ZWCAD i wszystko wraca do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi