Mirrro Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Dzień dobry, Krótkie i zapewne proste pytanie. Miałem na dole ekranu pasek tekstowy i znikł ?? Jak mam go przywrócić ?? Na teraz po naciśnięciu widok, wyświetl, okno tekstowe - otwiera się okno jako osobny obraz. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jeśli chodzi o wiersz poleceń to można uruchomić/wyłączyć używając kombinacji klawiszy CTRL+9 lub komenda _commandline (włączanie okna)/_commandlinehide - ukrywanie okna). dmatusz3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirrro Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Hurra. Działa. Dziękuję jak nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ja tylko dodam, że jeśli zapomnimy skrótów, to z menu Narzędzia (zarówno we wstążce jak i interfejsie klasycznym) można włączyć Pasek poleceń jak niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi