Michal S Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 witam zwcada uzywam od ok 2 mies. najpierw 2007 std pl teraz 2008i std pl. od ok 8 lat w pracy uzywam autocada lt (rysuje w 2d, glownie instalacje wiec pelny nie byl mi potrzebny). znalazlem zwcada i zakupilem do domu (1000zl to nie 4000:-) i raczej jestem z niego zadowolony, odpowiada mi bardziej niz intelli, bricks, prog czy inne. ostatnio zauwazylem w 2008i std pl ("2008.05.27(5784)") dziwne zachowanie przy uzyciu skrotu ctrl+z. program nie cofa ostatniej operacji tylko przerzuca mnie gdzies mniej wiecej na srodek rysunku. w 2007 raczej czegos takiego nie bylo bo uzywam skrotow klaw. i nic takiego sie nie dzialo. z bledow kosmetycznych "ORHO" w pasku stanu na dole czego nie bylo w 2007, menu->narzedzia->ustawienia zakladka licencja chyba raczej popularn skorki (to bylo juz w 2007. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal S Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 i jak widze wypelnienia sa calkowicie po angielsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal S Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 moze przzerzucic sie calkowicie na wersje angielska? tylko czy tam gdzies chinskie krzaczki nie wyskakuja?? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Witam, niektóre elementy są po angielsku. Tłumaczenie zakończyliśmy w marcu, i tych plików użyto do kompilacji. Elementy, które się zmieniły (lub weszły jako nowe) w wersji 2008i są po angielsku. Gdzie wyskakują krzaczki :?: :-) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal S Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 z krzaczkami to pytanie bylo:-) chodzi mi glownie czy cos zrobicie z tym "ctrl+z"? czy tylko u mnie takie cos wystepuje? czy bedziecie tlumaczyc dalej nowe elementy na polski? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Witam, wszystko będzie przetłumaczone na język polski. Myślę, że do końca czerwca. CTRL+z sprawdzałem na kilku komputerach, działał normalnie. Może ktoś z użytkowników ma podobny objaw? :?: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal S Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 hmmm, dziwne sprawdzilem dzisiaj i ctrl+z dziala jak nalezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts