gruzin Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Widzę że Zwsoft szykuje już wersje 2012 http://cad.pl/news/15830-bezplatna-aktualizacja-zwcad-2011.html W związku z tym czy wiadomo już coś na temat nowych funkcji szykowanych w tej wersji? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam, obecnie jeszcze nie dysponujemy żadnymi informacjami technicznymi na temat nowej wersji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dziś dostałem na maila informację o możliwości pobrania wersji ZWCAD 2012 beta z 30 dniową pełną licencją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 2012 prezentuje się poprawnie, nie wiesza mi się. Moja nakładka sanitarna PROFILEK działa. Muszę jednak przyznać, że spodziewałem się więcej nowości typu np. bloki dynamiczne. No i jak zwykle przetestowałem kolejna wersję ZWCADA pod kątem nakładki WENTYLE do projektowania wentylacji - w dalszym ciągu nie działa. Znalazłem też oczywiście plusy w nowej wersji, dodano kilka nowości i usprawnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zainstalowałem wersję 2012, chodzi poprawnie. Tylko nie bardzo widzę ulepszenia. Jak zmiany są w wersji 2012? Cena aktualizacji jest nie wysoka, ale czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A co z aktualizacją, mam wersję 2011 przy zakupie pisało ze jest z aktualizacją do 2012 natomiast przy rejestracji ID wyskakuje tylko kod do wersji 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W związku z okresem przejściowym, kody do wersji 2012 powinny pojawić się do miesiąca od daty premiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi