MLE Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Dzień dobry. Czy tylko ja mam problem że przy drogach wojewódzkich nie mogę wpisać trzycyfrowego numeru? Dodatkowo mimo czyszczenia program zapamiętał że droga ma dopuszczalny nacisk na oś 10,5 tony. Proszę o podpowiedź jak wykonać np. taką tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Jaką posiada Pan wersję? Uruchamiając funkcję KIERUNEK można łatwo taką tablicę utworzyć. Edycja bloku tablicy pozwoli na dopasowanie strzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 2023.0.0.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Proszę o pobranie i zainstalowanie najnowszej wersji: ZWTraffic_x64_v2023__PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 25 minut temu, pawmal napisał: Proszę o pobranie i zainstalowanie najnowszej wersji: ZWTraffic_x64_v2023__PL Bez zmian. Dalej dwie cyfry tylko mogę wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 49 minut temu, pawmal napisał: Jaką posiada Pan wersję? Uruchamiając funkcję KIERUNEK można łatwo taką tablicę utworzyć. Edycja bloku tablicy pozwoli na dopasowanie strzałki. Ja nie mogę nawet rozszerzyć okienek tak jak widać na twoim obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Myślę, że rozdzielczość ekranu ma na to wpływ i skalowanie w Windows, bo widać, że kolumny są zbyt wąskie w porównaniu do wpisywanych liczb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 2 minuty temu, pawmal napisał: Myślę, że rozdzielczość ekranu ma na to wpływ i skalowanie w Windows, bo widać, że kolumny są zbyt wąskie w porównaniu do wpisywanych liczb. Zmieniłem na 1920x1080 i bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 A czy coś się zmienia po naciśnięciu przycisku Wyczyść (w tym oknie) po zmianie rozdzielczości? Po zmianie rozdzielczości, warto program ponownie uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 7 godzin temu, pawmal napisał: A czy coś się zmienia po naciśnięciu przycisku Wyczyść (w tym oknie) po zmianie rozdzielczości? Po zmianie rozdzielczości, warto program ponownie uruchomić. Resetuje, czyszczę, nic nie daje. Kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Mimo wielu prób nie udaje nam się powtórzyć utworzenia takiego okna. Dla porównania - na górze jest standardowe okno, a na dole takie jak u Pana. Proszę o dodatkowe informacje, abyśmy mogli odtworzyć środowisko w którym to występuje: 1. Jaka jest wersja systemu Windows? Można to sprawdzić w Windows w zakładce "System" 2. Jaki monitor Pan posiada? 3. Czy ma Pan zmienioną kompozycję systemu Windows na niestandardową? Na przykład inny krój czcionki, zwiększony rozmiar czcionki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, dmatusz3 napisał: Mimo wielu prób nie udaje nam się powtórzyć utworzenia takiego okna. Dla porównania - na górze jest standardowe okno, a na dole takie jak u Pana. Proszę o dodatkowe informacje, abyśmy mogli odtworzyć środowisko w którym to występuje: 1. Jaka jest wersja systemu Windows? Można to sprawdzić w Windows w zakładce "System" 2. Jaki monitor Pan posiada? 3. Czy ma Pan zmienioną kompozycję systemu Windows na niestandardową? Na przykład inny krój czcionki, zwiększony rozmiar czcionki itp. Edytowane 11 Listopada 2022 przez MLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Widzę, że posiada Pan 2 wyświetlacze: 2736x1824 pikseli, 1920x1080 pikseli. Czy może pan napisać jakiej wielkości fizycznej są te wyświetlacze? Który ekran jest oznaczony jako główny? Czy pracuje Pan na głównym ekranie czy na dodatkowym? Czy może Pan w ramach testu odłączyć jeden wyświetlacz i zobaczyć po restarcie komputera jak zachowa się okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 50 minut temu, dmatusz3 napisał: Widzę, że posiada Pan 2 wyświetlacze: 2736x1824 pikseli, - 12.3' 1920x1080 pikseli. - 23' Czy może pan napisać jakiej wielkości fizycznej są te wyświetlacze? Który ekran jest oznaczony jako główny? - 1.3' Czy pracuje Pan na głównym ekranie czy na dodatkowym? - 95% pracy dodatkowy - 23' Czy może Pan w ramach testu odłączyć jeden wyświetlacz i zobaczyć po restarcie komputera jak zachowa się okno? - kombinowałem różnie, okna od zawsze były takie. ale dopiero teraz gdy musiałem wpisać nr wojewódzkiej wyszło że nie wchodzi więcej cyfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przy zmniejszeniu rozdzielczości monitora głównego do FHD, proszę ustawić skalowanie na 100% w Ustawieniach ekranu bezpośrednio na Pulpicie i ponownie uruchomić program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dziękuję za informacje oraz przesłane dane odnośnie systemu operacyjnego i sprzętu komputerowego. Spróbujemy odtworzyć środowisko pracy oraz postaramy się tak zmienić program aby obsłużyć taką konfigurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 15.11.2022 o 11:12, pawmal napisał: Przy zmniejszeniu rozdzielczości monitora głównego do FHD, proszę ustawić skalowanie na 100% w Ustawieniach ekranu bezpośrednio na Pulpicie i ponownie uruchomić program. Pomogło. Po aktualizacji którą dostałem , działa też przy innych ustawieniach skali i rozdzielczości. Dziękuje za pomoc. Edytowane 16 Listopada 2022 przez MLE pawmal i dmatusz3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi