boss279 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam, na co dzień w pracy używam ZWCADa 2011. Chciałbym wreszcie nauczyć się skrótów klawiszowych a nie ciągle wybierać wszystko z paska. Szukałem po całym forum podobnego tematu, lecz go nie znalazłem... Najlepsza byłaby lista do wydrukowania by powoli ją wdrażać w pracę... Na oficjalnej stronie znalazłem jedynie nakładkę z polskimi aliasami. W pracy jest polskojęzyczny program, jednak wolałbym nauczyć się tych standardowych skrótów. W instrukcji załączonej z programem niestety nic nie ma na ten temat. Jeśli ktoś posiada taką listę lub wie gdzie ją znaleźć bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tools / customize / alias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Lista skrótów znajduje się np. pod tym linkiem http://dobrycad.pl/index.php/tools-1-polskie-polecenia-zwcad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi