boss279 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Witam, na co dzień w pracy używam ZWCADa 2011. Chciałbym wreszcie nauczyć się skrótów klawiszowych a nie ciągle wybierać wszystko z paska. Szukałem po całym forum podobnego tematu, lecz go nie znalazłem... Najlepsza byłaby lista do wydrukowania by powoli ją wdrażać w pracę... Na oficjalnej stronie znalazłem jedynie nakładkę z polskimi aliasami. W pracy jest polskojęzyczny program, jednak wolałbym nauczyć się tych standardowych skrótów. W instrukcji załączonej z programem niestety nic nie ma na ten temat. Jeśli ktoś posiada taką listę lub wie gdzie ją znaleźć bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 tools / customize / alias Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Lista skrótów znajduje się np. pod tym linkiem http://dobrycad.pl/index.php/tools-1-polskie-polecenia-zwcad.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts