metiu Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Witam Mam problem z otworzeniem pliku, który dostałem od współpracownika. ZWCAD w wersji 2022 i 2023 w trakcie otwierania pliku zaliczają jakiś błąd i się wyłączają (nie pojawia się żaden komunikat - program po prostu się zamyka). Plik jest nie uszkodzony, bo otworzyłem go Autodesk DWG TrueView 2023 bez problemów. Naprawiłem plik korzystając z narzędzi ZWCADa, ale to nic nie dało - po naprawie błędów plik próbuje się otworzyć i znowu się program wyłącza. Z poziomu TrueView skonwertowałem plik do wersji 2004 - nadal to samo. Co jeszcze mogę sprawdzić? pozdrawiam Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Proszę podesłać plik w wiadomości prywatnej, postaramy się sprawdzić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
metiu Posted July 5, 2022 Author Report Share Posted July 5, 2022 22 godziny temu, dmatusz3 napisał: Proszę podesłać plik w wiadomości prywatnej, postaramy się sprawdzić. Pozdrawiam Wysłałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Plik udało się naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts