metiu Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam Mam problem z otworzeniem pliku, który dostałem od współpracownika. ZWCAD w wersji 2022 i 2023 w trakcie otwierania pliku zaliczają jakiś błąd i się wyłączają (nie pojawia się żaden komunikat - program po prostu się zamyka). Plik jest nie uszkodzony, bo otworzyłem go Autodesk DWG TrueView 2023 bez problemów. Naprawiłem plik korzystając z narzędzi ZWCADa, ale to nic nie dało - po naprawie błędów plik próbuje się otworzyć i znowu się program wyłącza. Z poziomu TrueView skonwertowałem plik do wersji 2004 - nadal to samo. Co jeszcze mogę sprawdzić? pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Proszę podesłać plik w wiadomości prywatnej, postaramy się sprawdzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 22 godziny temu, dmatusz3 napisał: Proszę podesłać plik w wiadomości prywatnej, postaramy się sprawdzić. Pozdrawiam Wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Plik udało się naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi