jolinho Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Witajcie. Podczas rysowania w 3D kiedy wybieram jakąkolwiek funkcję (kopiuj, utnij, etc) znika mi całkowicie kursor wyboru i strasznie ciężko cokolwiek wtedy wybrać. Pewnie to błachostka, z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam AW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Witam, Proszę zwrócić uwagę, jaki jest kolor krzyża nitkowego dla 3D, tzn. czy przypadkiem nie pokrywa się on z tłem roboczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 u mnie to działa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Mi też czasami znika krzyż nitkowy i to przy rysowaniu na płasko. Niestety nie jest to zdeterminowane i nie potrafię tego sprowokować celowo. Tak się dzieje od czasu do czasu. Pomaga zamknięcie i ponowne uruchomienie zwcad'a. A co ciekawe krzyża w obszarze roboczym nie widać, ale jak przesunę kursor w obszar menu lub ikon to strzałeczka się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolinho Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 W jednym miałem rację, że to błachostka. Rzeczywiście kolor krzyża był czarny, tło czarne i tylko szkoda że mi się komórki nie zderzyły Dziękuje i pozdrawiam AW pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi