Jarek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dzień dobry. Program nie odpowiada przy zapisie po edycji xrefa. Wcześniej wszystko było ok. Można prosić o jakieś wskazówki co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dzień dobry, czy to zawieszenia ma charakter powtarzalny? Czy występuje to na konkretnym pliku a na pozostałych działa poprawnie? Czy w XRefie w pliku DWG nie występują jakieś błędy? Czy posiada Pan uprawnienia do zapisywania plików w lokalizacji XRefa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Tego rodzaju zawieszenie zdarzyło się pierwszy raz. Do pliku na, którym pracuję są dołączane pliki otrzymywane od branżystów. Problem został rozwiązany. Zastosowałem naprawę pliku, odłączyłem jeden z xrefów i odblokowałem wszystkie warstwy podczas edycji xrefa. Nie wiem, które z tych działań pozwoliły na zapis pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dziękuję bardzo za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi