Damian.Kozok Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Witam, mam problem podczas druku do PDF -> zmienia mi biały kolor na czarny na podglądzie. Kolorem warstwy jest kolor brązowy, niektóre obiekty zmieniłem na kolor biały, a przy wydruku wyświetlany jest kolor czarny. Jestem laikiem i samoukiem, także proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Proszę spróbować ustawić ten kolor, który ma być biały na taką wartość jak na rysunku poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.Kozok Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Pomogło, dziękuję. Czym się różni wybór białego (tak jakby z proponowanych) od tego białego ustawionego ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Ustawienie koloru z palety True Color jest na stałe. Natomiast przy ustawieniu koloru na biały, jest on odwrócony na czarny na białej kartce z oczywistych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Tak, ten kolor na ciemnym tle będzie biały a na jasnym tle czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi